Start september 2019 Groepscursus Gezond Gewicht: ‘Samen Slank’

Wat kun je verwachten?
Persoonlijke intake en voedingsadvies, 2 gesprekken. Aan de hand van het boek ‘PuurGezond’: 4 keer een bijeenkomst van een uur in een kleine groep, 4 tot 6 personen. Aan de orde kunnen komen: ontbijt, diner, valkuilen, ontspannen, emotieeten, bewegen,  enz.
Een persoonlijk afvaltraject, samen met anderen, steun via de groepsapp. Start: september 2019 met de intakegesprekken. Data zijn voorlopig vastgesteld op 9, 16, 30 oktober en 13 november 2019. Kosten, inclusief materialen, waaronder het cursusboek ‘PuurGezond’, slank in 8 stappen: € 180 p.p. Deels vergoeding mogelijk via de aanvullende verzekering. Kijk daarvoor op de site www.gewichtsconsulenten.nl.

We gaan weer etiketten lezen in de supermarkt!

Wil je wel eens weten wat je allemaal binnen krijgt via je voeding? 
Laat je je leiden door de fabrikanten van al die producten of kun je straks zelf bepalen of een product wel gezond voor je is?
Ga mee op supermarktsafari bij Albert Heijn in Haren en bepaal voortaan zelf wat je eet!
Er zijn weer nieuwe data, geef je snel op, maximaal 6 personen per keer!
Dinsdag 17 september 10.00 uur
Woensdag 25 september 19.00 uur
Woensdag 23 oktober 10.00 uur
Kun je niet op bovenstaande data? In overleg bespreken we een andere dag, en neem een vriendin mee!
Kosten € 10 p.p.

Belangrijk bericht voor alle 40-plus vrouwen

in Haren en omgeving die door gezonder te gaan eten, leven, hun gewicht weer in balans willen brengen. Als gediplomeerd voedingscoach, gewichtsconsulent, kan ik je via een begeleidingstraject, met gewoon eten, coachen naar een gezond gewicht!
Stuur het contactformulier in, mail of bel voor aanmelding of informatie.

els@wijnmaalen.name
Tel. 0649774960

————————

Kennismaking gratis


 ­Zomer!

In een luchtig zonnejurkje of in korte broek genieten van zonnewarmte en terrasjes, heerlijk vooruitzicht! Met natuurlijke, zoveel mogelijk onbewerkte, producten komt je lichaam weer in balans en zul je als vanzelf afvallen, ja het kan!

Kom even langs dan kunnen we bespreken of begeleiding bij het afvallen wat voor je is. Je ontvangt direct een paar praktische tips!!

Vergoeding van advies, een begeleidingstraject is mogelijk via de aanvullende verzekering en gaat niet ten koste van het eigen risico!

Bij de foto: Blije klant is net weg!!