Voedingsadvies uitgebreid

Bestaat uit 2 gesprekken/consulten.

  • In het eerste gesprek probeer ik je wat te leren kennen. Wat zijn je verwachtingen, wat wil je bereiken met dit voedingsadvies? Wil je afvallen, heb je bv. last van overgangsklachten, ben je in de loop van de tijd steeds zwaarder geworden en wil je dit proces stoppen? Wil je je energie weer voelen stromen? Wil je niet de hele dag met eten, met je gewicht bezig zijn?
    Vragen…… vragen. In het plan wat ik voor je op ga stellen neem ik al deze dingen mee. Ik kan je nu al zeggen dat er antwoorden zijn op de meeste vragen. Door een betere balans in je voedingspatroon zal er ook een natuurlijke balans in je lichaam ontstaan waardoor je zult afvallen en meer energie zult gaan ervaren. Hoe fijn is dat!
  • Na dit eerste gesprek analyseer ik je voedingspatroon, maak ik berekeningen, en schrijf een persoonlijk advies waarin ik zoveel mogelijk rekening houd met je voorkeuren.
  • Tijdens het tweede gesprek leg ik je mijn bevindingen voor en ontvang je van mij een schriftelijke analyse van je eet- en leefpatroon en een advies voor veranderingen/verbeteringen.
Tarief

Het tarief voor Voedingsadvies uitgebreid is € 117 incl. BTW

Het verschil tussen ‘voedingsadvies eenmalig’ en ‘voedingsadvies uitgebreid’ is dat ‘voedingsadvies eenmalig’ een gesprek is waarin we kijken naar je voedingspatroon, naar je leefstijl, waarin ik zo goed mogelijk antwoord zal geven op je vragen. Na dit gesprek volgt een schriftelijk advies via de mail.

Bij het uitgebreide voedingsadvies zal ik in een tweede gesprek het advies toelichten, en is er ook nog tijd voor aanvullingen en om vragen te bespreken.

Meer informatie over andere Eet en Leef programma’s kunt u vinden op de pagina’s Voedingsadvies eenmalig en Advies en begeleiding.