Voedingsadvies

 

Eet en Leef Haren Voedingsadvies

 

Bestaat uit 2 gesprekken/consulten.

  • In het eerste gesprek probeer ik je wat te leren kennen. Wat verwacht je van mij? Welk doel staat je voor ogen met dit advies? Heb je een specifieke vraag/ probleem waarvoor je een oplossing zoekt?
  • Ben je b.v. in de loop van de tijd steeds zwaarder geworden en wil je dit proces stoppen? Wil je je energie weer voelen stromen? Wil je niet de hele dag met eten, met je gewicht bezig zijn? In het plan wat ik voor je ga schrijven neem ik alle informatie die je hebt gegeven mee.
  • Na dit eerste gesprek analyseer ik je voedings- en beweegpatroon, schrijf een persoonlijk advies en stel aanpassingen/verbeteringen voor.
  • Tijdens het tweede gesprek bespreken we het advies wat ik voor je heb geschreven, en is er tijd om vragen te beantwoorden. Om het gewenste resultaat te bereiken zul je daarna aan de slag moeten, stap voor stap kun je dan het bestaande patroon aan gaan passen. Dan kan er door een betere balans in je eet- en beweegpatroon  een evenwichtige balans in je lichaam ontstaan waardoor je zult afvallen en meer energie zult gaan ervaren. Hoe fijn is dat!
Tarief

Kosten voor Voedingsadvies: €95 incl. BTW

Meer informatie over andere Eet en Leef programma’s kunt u vinden op de pagina’s Begeleiding kort en Advies en begeleiding.