‘Blije klanten’ die een programma van Eet en Leef Haren hebben gevolgd

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Anders maar lekker eten

5,0 rating

Veel geleerd over mijn eetpatroon. Je mag veel meer eten dan wat ik dacht en nog lekker ook!! Samen naar veel mogelijkheden gekeken wat goed bij mij paste. Ik vond het erg prettig hoe je meedacht wat goed bij mij paste ivm medicatie. Dank je wel Els voor alle begeleiding en aandacht.

Therese

Niet een dieet maar een ander eetpatroon

Veel geleerd in een korte periode over anders eten. Je mag veel meer eten dan je denkt en nog lekker ook. Veel tips en adviezen gekregen en ook nog een luisterend oor. Zeker het proberen waard!!! Dank je wel Els voor al het meedenken en je advies.

Therese

Stok achter de deur

5,0 rating

Zonder jou, Els, als stok achter de deur was ik vast niet zoveel afgevallen dan dat het nu het geval is! Ik ben er erg blij mee!

Renia

Gerichte aanpassingen voedingspatroon

5,0 rating

Door de overgang kreeg ik last van overtollig buikvet. Ik heb Els gevraagd of ik hier met voeding wat aan kan veranderen. Dat blijkt het geval te zijn. Els heeft een grondige analyse gemaakt van mijn voedingsgewoonten, en ik kreeg een deskundig en persoonlijk advies op maat. De gerichte aanpassingen in mijn dagelijkse voedingspatroon kan ik vrij eenvoudig doorvoeren. Els heeft mij daarmee een haalbare, structurele oplossing geboden voor de lange termijn

Geie

Erg prettig en succesvol

5,0 rating

Els begeleidt je persoonlijk en denkt met je mee. Erg prettig en succesvol.
Ik heb mijn doel bereikt. Zowel in gewicht als levensstijl. Want het ging mij erom om balans te vinden zodat ik ook op lange termijn een gezond gewicht houd. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat nu gaat lukken.
Voor een ieder die zoekt naar een gezondere levensstijl, een gezonder gewicht (of je nu te zwaar of te licht bent of andere ‘uit balans’ problemen hebt), beveel ik Eet en Leef Haren van harte aan

Margreet

Geef uw referentie