Mijn naam is Els Wijnmaalen

Ik groeide op in een gezin waarin eigenlijk elk lid in de loop van de jaren overgewicht ontwikkelde, werd mij er toen van bewust dat ik het anders wilde, vanaf die tijd ging ik mij verdiepen in gezondere eet- en leefgewoontes.

Waarom zoveel producten in de supermarkt die ons lichaam helemaal niet nodig heeft?

De voedingsmiddelenindustrie heeft niet stil gezeten. Een steeds grotere stroom bewerkte producten waaraan kleur- geur- en smaakstoffen zijn toegevoegd om voedingsmiddelen er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien, overspoelt de supermarkten. Nu er meer onderzoek is gedaan is duidelijk dat deze toevoegingen een negatieve invloed kunnen hebben op onze gezondheid!

Gediplomeerd gewichtsconsulent geeft deskundig advies!

In 2017 heb ik via Sonnevelt de opleiding ‘Gewichtsconsulent’ gevolgd en met een erkend diploma afgesloten. Verder ben ik al wat ouder en kan ik putten uit een rijke bron aan levenservaring om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij het proces van verandering van leefstijl.

Het zal je verbazen, maar we eten vaak te weinig, en hiervoor vertelde ik al dat wat we binnen krijgen aan bewerkte voeding vaak giftig is voor ons door toevoeging van conserveermiddelen en andere hulpstoffen. Pure onbewerkte producten bevatten alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft: eiwitten, vetten, koolhydraten, niet te vergeten vezels, mineralen en vitamines. Als deze stoffen in voldoende mate binnen komen loop je minder risico chronische ziektes te ontwikkelen, kun je gezond oud worden.

Een eigen praktijk

Vanuit die ontwikkelde inzichten heb ik Eet en Leef Haren opgezet. Op deze manier kan ik anderen laten delen in mijn kennis, laten ervaren dat je met een gezond eet- en leefpatroon een gezond gewicht kunt behouden, en blij en energiek de toekomst tegemoet kunt zien!