‘Blije klanten’ die een programma van Eet en Leef Haren hebben gevolgd

 

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
maart 18, 2022

Anoniem

Anders maar lekker eten

Rated 5,0 out of 5
december 5, 2019

Veel geleerd over mijn eetpatroon. Je mag veel meer eten dan wat ik dacht en nog lekker ook!! Samen naar veel mogelijkheden gekeken wat goed bij mij paste. Ik vond het erg prettig hoe je meedacht wat goed bij mij paste ivm medicatie. Dank je wel Els voor alle begeleiding en aandacht.

Therese

Niet een dieet maar een ander eetpatroon

Rated 0,0 out of 5
december 5, 2019

Veel geleerd in een korte periode over anders eten. Je mag veel meer eten dan je denkt en nog lekker ook. Veel tips en adviezen gekregen en ook nog een luisterend oor. Zeker het proberen waard!!! Dank je wel Els voor al het meedenken en je advies.

Therese

Stok achter de deur

Rated 5,0 out of 5
september 11, 2018

Zonder jou, Els, als stok achter de deur was ik vast niet zoveel afgevallen dan dat het nu het geval is! Ik ben er erg blij mee!

Renia

Gerichte aanpassingen voedingspatroon

Rated 5,0 out of 5
september 11, 2018

Door de overgang kreeg ik last van overtollig buikvet. Ik heb Els gevraagd of ik hier met voeding wat aan kan veranderen. Dat blijkt het geval te zijn. Els heeft een grondige analyse gemaakt van mijn voedingsgewoonten, en ik kreeg een deskundig en persoonlijk advies op maat. De gerichte aanpassingen in mijn dagelijkse voedingspatroon kan ik vrij eenvoudig doorvoeren. Els heeft mij daarmee een haalbare, structurele oplossing geboden voor de lange termijn

Geie